Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 25 2020
Paylaş
X Post
Bingöl şehir merkezinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl Valiliği, depremde herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığını açıkladı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bingöl şehir merkezinde saat 12.37'de 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Depremin, yaklaşık 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
?Depremin ardından Bingöl Valiliği koordinesinde çalışma başlatılırken, herhangi bir olumsuz durumun olmadığı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizde saat 12.37’de meydana gelen ve merkez üssü Sancaklı köyü olan 4.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır” denildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Trump’tan kritik açıklama: ”İran ile görüşebilirim”2.Yusuf Tekin’den radikal öneri: Eğitimde köklü değişim sinyali üniversiteye başlama yaşı 15 olabilir3.Sır cinayet çözüm bekliyor!4.İBB Davasında Sosyal Medya Soruşturması: Duruşma Görüntüleri Paylaşıldı5.Üç harfli üç market de açıklama yaptı: Tanju Özcan sürecinin ne başlatanı ne de tarafıyız”
6.Meclis’te kritik toplantı: Türkiye’nin güvenliği ve bölgesel gelişmeler masaya yatırıldı7.Hakkari’de uyuşturucu operasyonu: Başkomiser zehir taciri çıktı8.Hasbi olalım hesabi olmayalım...9.Kritik iddia: İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşüyor10.Emekliler yeniden iş arıyor: İŞKUR verileri alarm veriyor

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ARİF ASALIOĞLU

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER












