Bir acı haber de Şanlıurfa'dan

ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nde Karakuzu Jandarma Karakolu'na teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ağır yaralanan 1 uzman çavuş kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Bir acı haber de Şanlıurfa'dan


Mardin-Viranşehir karayolunun 20'nci kilometresinde bulunan Karakuzu Jandarma Karakolu'na geç saatlerde PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Askerlerin ateşe karşılık vermesi üzerine bölgede çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 1 uzman çavuş ağır yaralandı. Yaralı asker olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü. 

YARALI UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

Saldırıda ağır yaralanan uzman çavuş, kaldırıldığı Viranşehir Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Ordulu şehidin acı haberi Kocaeli'nde oturan ailesine ulaştı

PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan evli ve bir çocuk babası jandarma uzman onbaşı Erdi Demirer'in Kocaeli'nde yaşayan ailesine acı haber verildi. Ordu'nun Gürgentepe İlçesi Ağızlar Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan şehit uzman onbaşı Erdi Demirer'in, Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde oturan eşi Burcu Demirer ile babası Halil ve annesi Susam Demirer bu haberle gözyaşlarına boğuldu. 

Henüz 3 aylık Çağan adında bir oğlu olan şehit uzman onbaşı Erdi Demirer'in cenazesi bugün uçakla Kocaeli'ne getirilecek ve baba evinin önünde yapılacak törende helallik alınmasının ardından yarın memleketi Ordu'nun Gürgentepe İlçesi'ne getirilerek toprağa verilecek.
<< Önceki Haber Bir acı haber de Şanlıurfa'dan Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER