Bir babanın dehşet anları

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne ailesiyle tatile gelen Hollandalı 16 yaşındaki Nadine Sarah Simone, manzara seyrederken 10 metrelik uçurumdan kayalıklara düşerek yaşamını yitirdi.

Bir babanın dehşet anları

Alanya'ya tatile gelen Hollandalı aile, kiraladıkları ciple saat 16.00 sıralarında Uğurlu Mahallesi'ne geldi. Burada araçtan inen Nadine Sarah Simone, manzara seyretmek ve fotoğraf çekmek için uçurumun kenarına yaklaştı. Bir anda dengesini kaybeden Nadine Sarah, yaklaşık 10 metreden kayalıklara düştü. Başını kayalara çarpan Nadine Sarah, olay yerinde yaşamını yitirdi. Nadine Sarah'ın düştüğünü gören anne Melanie Simone, baba Bruno Martinus Paulus Simone ile erkek kardeşi 9 yaşındaki Rene Vincent Simone, uçurumdan aşağı indi. Büyük üzüntü yaşayan Simone ailesi, kızlarının başında sağlık ve kurtarma ekiplerin gelmesini bekledi.



Olay yerine gelen jandarma ve savcının incelemesinin ardından Nadine Sarah Simone'nin cenazesi Alanya Mezarlığı morguna götürüldü. Nadine Sarah Simone'nin cenazesi buradaki incelemeden sonra otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


DHA
<< Önceki Haber Bir babanın dehşet anları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER