Bir gecede onlarca aracın lastiğini patlattılar

Bir gecede onlarca aracın lastiğini patlattılar

İSTANBUL (CİHAN)- Sarıyer'de gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler sokakta park halinde bulunan 70'e yakın aracın lastiklerine ve camlarına zarar verdi. On gün öncede aynı olayı yaşadıklarını belirten mahalleli, polisin ilgisizliğinden ve mobese kameralarının olmamasından yakındı.

Olay, gece saatlerinde Reşitpaşa Mahallesi Postayolu Caddesi'nde meydana geldi. Vatandaşlar sabah kalktığında park halindeki araçlarına zarar verildiğini gördü. Onlarca aracın lastiklerinin patlatıldığını gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerini bildirdi. Ekipler şahısların bulunması için çalışma başlattı. Mahalleli ise bölgede mobese kameralarının olmamasından dert yandı.

Mağdurlardan Murat Ayanoğlu ismindeki vatandaş sokağa mobese takılmasını istediğini vurguladı. Ayanoğlu, "Sabah kalktığımızda araçlarımıza binelim dedik. İşlerimize gideceğiz. Evden aceleyle çıktık baktık ki cadde bütün arabalarımızın lastiklerini patlatmışlar. Aynı zamanda lastikler şuanda söküldü. Buradan devletimizden yardımlarını bekliyoruz. Ya kamara yaparlar yada güvenlik koyarlar." dedi.

Tarık Ayanoğlu da, "70'e yakın araçta maddi hasar gördük. Bunlar hiç hoş değil. 10 gün öncede yine böyle olmuştu. Arabaların camları kırıldı, yine lastiklere zarar verildi. Olay geceleri oluyor. 500 metre ilerimizde emniyet var ama bunlar hiç geceleri bir kip arabası falan geçmiyor buradan." şeklinde konuştu.

Arabasının iki lastiği patlatılan Muhammet Ali Kapıyoldaş ise "Geçen haftada bu grup arabaların camlarını kırmıştı. Şimdide sabahleyin kalktığımızda lastiklerin kesildiğini gördük." diye konuştu.
Araçları zarar gören vatandaşlardan kimisi usta getirerek kimisi de kendi çabaları ile hasarları onarmaya çalıştı.

Polisin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Bir gecede onlarca aracın lastiğini patlattılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER