Bir Ibrahimovic klasiği...
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Kasım 12 2015
Paylaş
X Post
İsveç'in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, milli takımda ve Fransa Ligi'nde sergilediği performansa ilişkin, "İsveç ve Fransa dünyada benim sayemde isim yaptı" dedi.

Ibrahimovic, 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri play-off turunda 14 ve 17 Kasım'da Danimarka ile yapacakları maçlar için bulunduğu milli takım kampında açıklamada bulundu.
Tecrübeli futbolcu, bir Fransız gazetecinin ''Fransa'da kariyerinin sonuna geldiğin düşünülüyor'' yorumu üzerine, ''İsveç ve Fransa dünyada benim sayemde isim yaptı, dünya haritasında benim sayemde yer edindi'' diye konuştu.
Bu sezon Paris Saint-Germain formasıyla 13 maçta 9 gol attığını ve 6 da gol pası verdiğini hatırlatan 34 yaşındaki Ibrahimovic, "Gösterdiğim performans geçmiş yıllardan daha iyi. Yaşlıyken böyle performans gösteriyorum, genç olsam kim bilir neler yaparım" değerlendirmesinde bulundu.
Play-off maçlarının zor geçeceğini ancak Danimarka'yı eleyerek Fransa'daki finallere katılmak istediklerini belirten İsveçli golcü, bir hafta önce grip olmasına karşın hastalığını tamamen atlattığını sözlerine ekledi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.O iddiaya Azerbaycan'dan yalanlama geldi: İsrali bizim topraklarımızı kullanmadı2.53 vatandaşın katledildiği Reyhanlı saldırısında karar çıktı3.Sahra Çölü'nde can pazarı: 49 kişi susuzluktan hayatını kaybetti4.DEM Öcalan için AB'den ‘umut hakkı’ istedi5.Skandal! Sınavda birinci oldular, mülakatta elendiler
6.İrlanda, İsrail'li iki bakana yasak getirdi7.Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in tutukluğuna devam dendi!8.Gazeteci İsmail Arı ilk duruşmada tahliye edildi9.Karadeniz'de Türk balıkçı teknesi İHA ile vuruldu: 1 Ölü 5 yaralı10.Türkiye enflasyonda Arjantin'i geride bıraktı: Dünyada 4. sıraya yükseldi

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER












