"Bir milyon verin bu iş çözülsün"

Okuma Süresi 2 dkYayınlanma Cumartesi, Haziran 18 2016
Evsen Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen, Adana Haber Ajansı’nda yer alan yazısında bir çetenin Yağmur Mobilya’nın sahibi İşadamı Yağmur Akkülah'a nasıl tuzak kurduğunu anlattı.

Yüksel Evsen, geçtiğimiz hafta Hizmet Hareketi’ne yönelik operasyonda tutuklanan Yağmur Mobilya’nın sahibi Yağmur Akkülah'a bir çetenin “1 milyon lira ver seni kurtaralım” dediğini iddia etti.

Evsen’e göre emniyet müdürü bu çetenin kimlerden oluştuğunu biliyor ama kimse bu çete hakkında bir işlem yapmıyor.

İşte Yüksel Evsen'in Adana Haber Ajansı'nda yer alan yazısı..

Cemaat operasyonu kapsamında geçtiğimiz hafta 59 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlardan 30 kişi emniyette serbest bırakılmış, 29 kişi tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilmişti.

Yapılan yargılamada 2 kişi tutuksuz yargılanmak, 19 kişi de adli kontrol şartıyla serbest kalmış, 8 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Tutuklanan isimler arasında Yağmur Mobilya gibi büyük bir firmanın sahibi olan Yağmur Akkülah da var.

Bu isim son derece stratejik!

Neden tutuklandığına,

Suçlamanın ne olduğuna,

Cemaatle olan ilişkisine yahut başka detaylara girmeyeceğim!

Tek bir özelliğinden bahsedeceğim Yağmur Akkülah’ın ve sonra çorap söküğü gibi anlatacağım olayları!

Yağmur Akkülah’la hiç karşı karşıya gelmedim lakin bu kentte 5 yıldır bulunan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki varlıklı bir iş adamı.

Yağmur Mobilya’nın ekonomisi sağlam.

Elinin de çok açık olduğu söylenir Yağmur Bey’in.

Bu özellikleriyle çetenin tam aradığı isim!

Hangi çete diye sormayın!

Geçen yazımda bahsettiğim çete!

Hani şu belli iş adamlarını arayıp “Seni cemaat operasyonu ile cezaevine atacaklar, şu kadar para ödersen kurtarırım.” diyen çeteden.

Bu çetenin kimlerden oluştuğunu Adana Emniyet M

Bu haberler de ilginizi çekebilir