Bir nefret operasyonu daha
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Nisan 8 2016
Paylaş
X Post
Nefret operasyonlarına bugün bir yenisi daha eklendi. Adres bu kez Gaziantep oldu. Aralarında hayırsever iş adamlarının da olduğu 6 kişi gözaltına alındı.
Nefret operasyonu kapsamında Gaziantep'te aralarında bazı derneklerin de bulunduğu 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi, 6 kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Kimse Yok mu Derneği, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği, Güneydoğu Sanayici İşadamları Federasyonu binaları ile bir fabrika ve 2 firmaya operasyon düzenledi.

Eş zamanlı operasyonda dernek binaları ile işletmelerde arama yapıldı. Polisin yaptığı aramalarda adreslerdeki çok sayıda belgeye ve bilgisayarlara incelenmek üzere el konuldu. Polisin yaptığı baskınlarda hakkında gözaltı kararı bulunan 7 kişiden 6'sı yakalandı. 1 kişiyi arama çalışmaları sürerken, gözaltına alınan 6 kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Gelecek Partisi’nden fesih kararı: Türkiye'nin ihtiyacı rövanş değil adaet!2.İki kez dünya şampiyonu olan Güney Afrikalı boksör Tete öldürüldü3.Türkiye'yi heyecanlandıran 'helikapter düştü' ihbarı!4.Yeni ittifak mı geliyor: 5 parti lideri bir araya geldi5.YENİ Parti Milletvekili Melih Meriç entübe edildi

HARUN TOKAK
ESRA BÜYÜKCOMBAK

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

CUMA KARAMAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Gelecek Partisi’nden fesih kararı: Türkiye'nin iht...

İki kez dünya şampiyonu olan Güney Afrikalı boksör...

Türkiye'yi heyecanlandıran 'helikapter düştü' ihba...

Yeni ittifak mı geliyor: 5 parti lideri bir araya ...

YENİ Parti Milletvekili Melih Meriç entübe edildi







