Bir saatlik sürpriz görüşmede neler konuştular?
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 10 2024
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. İki ismin sürpriz olarak değerlendirilen görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öldürülen Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş iddianamesinin kabulünden sonra ilk kez bir araya geldi.
14.45'te başlayan görüşme basına kapalı olarak Beştepe'de gerçekleştirildi. İki liderin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Aradan iki hafta geçmeden bir kez daha bir araya gelen Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesinin ana gündem maddesinin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yapılan görüşmeler olması bekleniyor.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun partisinin grup toplantısında yeni anayasaya kapısını kapatması, CHP lideri Özel'in her iki liderle yaptığı görüşmede yeni anayasa sıcak bakmadığını ortaya koymasının ardından ikili arasında bu konunun ele alınması da beklentiler arasında.
İki liderin dış iç politikadaki gelişmeleri de değerlendirmesi öngörülüyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı5.Duygulara köprü kurmak

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







