Bırakın, Saray enkazın altında kalsın!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 20 2023
Deprem Akdeniz kıyılarını vurdu vurmasına da artçı sarsıntılar Saray’ın surlarını aşındırmakla kalmadı, merkeze bağlı bütün sistemin kimyasını bozdu.
KADİR GÜRCAN
Deprem Akdeniz kıyılarını vurdu vurmasına da artçı sarsıntılar Saray’ın surlarını aşındırmakla kalmadı, merkeze bağlı bütün sistemin kimyasını bozdu. Hazret hiç olmadığı kadar şaşkın ve promterdan okumayıp ilk aklına geleni kendince makul cümlelerle paylaşmaya kalkınca dağılıyor. Derlenip toparlanması depremin enkazını kaldırmaktan daha zor olacak gibi duruyor.
Daha bir hafta önce yaşanan felaket ile seçimde kaybetme kâbusunu birbirine karıştırdığından olsa gerek durum analizi yapmakla seçim vaadinde bulunma arasında kaybolmuş gibi bir hal var. Ha bu arada, depremde hayatını kaybedenlerin sayılarını vererek iş yapıyor görünmek ilk günlerde iyiydi ama rakamlar yükselince, nedense bu işi AFAD’a bıraktı. Belediye anonslarına varıncaya kadar sözü kimseye bırakmayan Saray’ın gündemin en önemli konusunu bir başka kuruma devretmesi olacak iş mi? Her gün artan vefat rakamlarını filtreden geçirip ne kadar düşük gösterirlerse o kadar iyi. Neden acaba? Saray ve iktidar hiç olmadığı kadar eskiyen yüzlerini bir seçim daha kullanabilme derdine düşmüş olmasın? Popüler kalmanın sırrı her uzatılan mikrofona konuşmakta değil, Ajda da. Genç kalmanın formülünü o biliyor.
Şu an için havayı değiştirme ve dumanları üzerindeki hadiseyi geçmiş çukuruna gömmek için inanacak ve ikna olacak dedikodu simsarlığı yapmak en popüler meslek. Saray’ın başını çektiği bu piyasa oldukça revaçta. Eğer depremi yapanı bir bulurlarsa rahat bir nefes alacaklar. HAAPR ve Amerikan’ın Türkiye’yi işgal planı pek itibar görmedi. Hazret her zaman olduğu gibi yine zamanını ayarlayamayıp biraz yüksekten düştü. Daha kurtarma çalışmaları devam ederken, hasar gören illerin bina ihtiyacını bir sene içinde tamamlama vaadinde bulundu. Biz şimdiden saymaya başlayalım; geriye 49 hafta kaldı.
Depremin ilk üç gününü yok yere heba edip enkaz mahalline an
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş2.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!10.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







