Birecik'te YGS dereceleri yine FEM'den

Birecik'te YGS dereceleri yine FEM'den

ŞANLIURFA (CİHAN)- 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre Birecik birincisi, ikinci ve üçüncüsü yine FEM Dershanesi öğrencilerinden çıkması ile gelenek yine bozulmadı.

FEM Dershanesi Müdürü Adem Ayar yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin üstün çalışma tempolarından sonra üniversiteye girişte ilk basamak olan YGS nin yapıldığını, YGS 1 ve YGS 2 puan türlerinde Çağrı Can Sürmeli adındaki öğrencimizin Birecik 1.si, ayrıca Birecik 2.si ve 3. sü nünde dershane öğrencilerimizden olması memnuniyet verici. Ayrıca LYS'de daha iyi başarıların geleceğine inandığımız öğrencilerimizin çalışma tempolarına aynen devam etmeleri gerekiyor." dedi.

Öğrenci velisi Funda Sürmeli ise "Çok mutluyum, oğlumu tebrik ediyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Gerçekten düzenli ve planlı çalışmanın neticesini aldı. Bu dershanenin oğlumun başarısında katkısı çok fazladır. Dershane öğretmenleri oğlumun kaynaklarını düzenli şekilde takip ettiler. İkinci sınavda da oğluma başarılar diliyorum." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Birecik'te YGS dereceleri yine FEM'den Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER