Biri Boynunuza Bastığında!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Eylül 12 2021
"Türk Siyaseti'nin en utanç verici hortumlama ve devlet malını iç etme suçlusu sayılan Yerli Daltonlar'ın Avarel'i tekrar konuşmaya başlayınca, yine işkillendim. Hırsızlık olayları patladıktan sonra kasabanın şerifi'ne ilk afillenen de o olmuştu ama, ağzına pamuk tıkayıp susturmuşlardı."
Kadir Gürcan | samanyoluhaber.com
Eli kulağında, ben diyeyim bir hafta siz deyin iki hafta biz yine “Özal'ı kim öldürdü? Eceli ile mi öldü, derin devlet mi öldürdü?”, “Muhsin Başkan'a ne oldu? Düşen Helikopter'den çıkan “Beni şunlar öldürecek!” yazılı not(!) kimin elinde? Operasyona katılan er, terhis olduktan sonra köy kahvesinde ne anlattı?” haberleri duymaya ve ardından Sherlock Holmes'i utandıracak komple senaryolarını kaldığımız yerden köpürtmeye devam ederiz.
Yazarınız, bu tür kas gevşetici, mevsimlik bitki çayları ya da aceleye getirilmiş sallama çay geçiştirmelerine kanmayacak kadar onulmaz bir tiryakidir. Bu yüzden, gittiği kahvehane ve çay ocakları, ziyaret ettiği dost ve ahbap bir elin parmakları kadar sayılıdır. Evdeki en büyük kıyamet de, hanımın yaptığı çayı, çaktırmadan döküp, anne yadigarı tek kişilik demliğe keyfine göre çay demlediği zamanlarda çıkar! Tilki'nin, bildiği kırk hikayeden otuzsekizi tavuk ve kümes ile ilgili olurmuş. Yazarınızın da çay meselesinde durumu aynı. Bildiği on meseleden yedisi tiryakilik etrafında şekilleniyor.
Türk Siyaseti'nin en utanç verici hortumlama ve devlet malını iç etme suçlusu sayılan Yerli Daltonlar'ın Avarel'i tekrar konuşmaya başlayınca, yine işkillendim. Hırsızlık olayları patladıktan sonra kasabanın şerifi'ne ilk afillenen de o olmuştu ama, ağzına pamuk tıkayıp susturmuşlardı.Yerli Dörtlü'nün Joe'si Avrupa ülkelerinden birinde kaptığı elçilik ile gününü gün ediyor. Eski İçişleri ise kelimenin tam manası ile idiot. Devlet Malını söğüşleyip, postu deldirmeden nehri geçince, karşı kıyıda parayı dolandırıcılara kaptırmış iyi mi? Harami'nin hakkından dolandırıcı gelir. Ne bekliyordunuz ki?
Bir kaç haftadır, Dörtlü'nün Avarel'i psikolojik git-geller yaşıyor olmalı ya da Avarel'in canı sıkılınca sabun yiyip Joe'yi deli ettiği gibi, akşam yemeğini fazla kaçırınca, sekiz sene önce yaşanmış ve üzeri örtülmüş skandal hakkında kendince itirafl
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!8.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”9.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini10.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







