Bitcoin'de haftalık kayıp %14.40
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Şubat 27 2021
Paylaş
X Post
58 bin 330.57 dolarlık yeni zirveyi gören kripto para piyasalarının en büyük hacimli birimi Bitcoin, gelen satışlarla 45 bin doların da altını gördü. Birimin haftalık kaybı yüzde 14.40 olarak hesaplandı.
Bitcoin'de yeni yıl ile birlikte yaşanan hızlı tırmanışla, 1.0 trilyon dolar sınırını 7 Ocak'ta ve 1.5 trilyon dolar sınırını da 15 Şubat'ta aşan toplam piyasa hacmi, son 24 saatte yaklaşık 22 milyar dolarlık artışla 1 trilyon 457.86 milyar dolara yükseldi.
Kripto para piyasalarındaki toparlanma alımlarının etkisiyle, son 24 saatte en yüksek hacimli 100 birimden yalnızca 13 birimin değeri düşerken, ilk 10 birimden sekiz düşen olmadı.
Toplam 8.609 kripto para biriminin işlem gördüğü 34.916 piyasadaki toplam piyasa hacminin yüzde 61'ini Bitcoin oluşturuyordu. Tüm piyasalarda 24 saatlik işlem hacmi ise 152 milyar dolar düzeyinde değişmedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Açıklamasıyla tepki çekmişti: Ayaş kaymakamına soruşturma!2.Doku cinayeti: Eski Vali Tuncay Sonel'in tutukluluğunun sürmesine karar verildi3.Kanıt yok! Aziz İhsan Aktaş davası: Gizli tanık skandalı 'duyumlarıma göre ifade verdim'4.Phineas Gage'nin beyni5.Merz: İran'da ABD'nin bir planı yok tüm ulus aşağılanıyor!
6.Ayaş kaymakamı hakkında karar! Görevden alındı, Edirne’ye atandı7.Merkez Bankası Başkanı Karahan’dan, ‘faiz artabilir’ mesajı8.Yunanistan’da silahlı saldırı: Sosyal güvenlik ofisi ve adliye hedef alındı, çok sayıda yaralı9.“Kur’ân’ın Sihirli Ufku” Serisinin İkinci Kitabı Okurla Buluşuyor10.Sadettin Saran başkanlığı bıraktı, seçim tarihini resmen duyurdu

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER












