Bitlis’ten acı haber:1 şehit
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Aralık 22 2015
Bitlis'in Sehi Ormanları bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Çatışmalarda 2 PKK'lı terörist de ölü ele geçirildi.

Sehi Ormanları'nda dün askerlerin arazi arama tarama çalışmaları sırasında, teröristler araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla patlatması sonucu uzman çavuş Samet Pişkin ve uzman onbaşı Eren Kılıç şehit oldu, 8 askerin ise yaralandı.
Bu saldırının ardından bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı ve bugün devam eden operasyonlar sırasında bir grup teröristle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Çatışmalarda 2 PKK'lı teröristin de ölü ele geçirildiği belirtilirken, yaralı asker ise Bitlis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da2.Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY uçağı iniş yapmadan geri döndü3.Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştirileri peş peşe sıraladı4.Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!5.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzan...

Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY ...

Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştiril...

Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!

Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmes...


