Böbreğini eşine verdi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Mayıs 19 2016
Paylaş
X Post
Hayırseverlere yönelik operasyon kapsamında tutuklanan dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Ateş, tahliyesinin ardından eşine böbreğini vermek için ameliyata girdi.

SGK’ya ait harabe haldeki De Jongh Köşkü’nü 13 milyon lira harcayarak eğitime kazandıran Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş, köşk bahane edilerek, yapılan soruşturma kapsamında tutuklandı. Ateş, 50 gün cezaevinde kaldıktan sonra geçen ay serbest bırakılmıştı. Cezaevinden çıktığı gecenin sabahında kalp ameliyatı bekleyen hastalarına koşan Ateş, daha sonra eşine böbreğini vermek için hastaneye gitti. Boğazında tiroid nodülleri tespit edildiği için ameliyat masasına yattı. Ateş, kayyımlar tarafından hasta yatağında görevinden alındı. Ateş tedavisinin ardından eşine böbreğini vermek için ameliyat masasına yattı. Ateş "Böbrek Nakli için ameliyata giriyoruz.Dualarınızı bekliyoruz. Ameliyatımız bitti. Doktorlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Benden alınıp Eşime takılan böbreğin fonksiyonları çok normalmiş. Duaya devam. İki hafta önce tetkiklerimde paratiroid tümörü çıkmıştı. Paratiroid ameliyatını 13 gün önce geçirdim. Bugün de nakil gerçekleşti. Her iki ameliyatımda da gelerek,arayarak veya kalbinden geçirerek bizi unutmayan dostlara binlerce teşekkürler" dedi.




Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ruh zehirlenmesi ve başkalaşma2.Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin yeni gelişme3.AB yaptırımlarının aksine Washington’dan Rus Enerji işlemlerine muafiyet4.Petrolde ateşkes baharı: 90 doların altına düştü5.Trump savaşın sona erdiğini ilan etmişti: Arap medyası anlaşma taslağını yazdı
6.Avrupa'da savunma krizi: ABD, hava ve deniz gücünü azaltmaya hazırlanıyor7.Elon Musk dünyanın ilk trilyoneri oldu8.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevine gelen isim belli oldu9.'Çıplak arama' skandalında sıcak gelişme: Bakanlık soruşturma başlattı10.CHP'de ihraç krizi: Başarır'a itiraz hakkı tanınmadı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER












