Bodrum'da 118 kaçak kurtarıldı

Okuma Süresi 1 dkYayınlanma Cumartesi, Ocak 16 2016
Muğla'nın Bodrum ilçesinden kanun dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriye ve Pakistan uyruklu 118 kişi kurtarıldı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinden kanun dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriye ve Pakistan uyruklu 118 kişi kurtarıldı.

Yalıkavak mahallesi Küdür mevkiinden bindikleri balıkçı teknesiyle Yunanistan'ın Kilimli Adasına geçmeye çalışan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 105 Suriyeli, Türk Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı. Turgutreis'ten lastik botla İstanköy Adası'na geçmeye çalışan Pakistan ve Suriye uyruklu 13 kaçağın içinde bulunduğu bot ise, fırtına ve akıntı yüzünden Psemiros Adası açıklarına sürüklendi. Su alarak batma tehlikesi geçiren bottakileri, Yunan Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı.
CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir