Boğazı kesilen genç kadının katil zanlısı tutuklandı


İzmir'in Bornova ilçesinde evinde boğazı kesilmiş şekilde bulunan 4 aylık evli 26 yaşındaki Duygu Ş.'nin katil zanlısı İsmail B. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Genç kadından para istemesinin ardından yaşanan tartışma sonrası öldürdüğü belirlenen İsmail B.'nin cinayeti işledikten sonra evde bir süre para aradığı, bir internet kafede sosyal medyadan eşiyle yazıştığı ve daha sonra bir şey olmamış gibi mahalleye tekrar geldiği tespit edildi.

Boğazını sıktıktan sonra yere düşen Duygu Ş.'nin başına yastıkla bastıran İsmail B. daha sonra bango üzerinde bulunan bıçağı boğazına batırdığını itiraf etti.

Cinayetin ardından olay yerine yeni haberi olmuş gibi gelen ve polis tarafından alınan İsmail B. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 7 ay önce Duygu Ş.'nin halasının kızı Ö.B. ile evlenen İsmail B.'nin bilgisayar teknikeri olarak çalıştığı işten 6 ay önce ayrıldığı ortaya çıktı.

Evliliğinin kötüye gitmesinden korktuğu için işe başladığını söylediği öğrenilen İsmail B.'nin her sabah işe gidiyormuş gibi evden çıktığı, yakınlarından borç para alıp kendi takılarını da bozdurarak eşine maaş alıyormuş gibi davrandığı belirlendi.

İsmail B. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Boğazı kesilen genç kadının katil zanlısı tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER