Boğaziçi'ne atanan Melih Bulu'nun AKP'de bir görevi daha ortaya çıktı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Ocak 5 2021
Boğaziçi Üniversitesi’ne AKP’li Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasına tepkiler sürüyor.
AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atadığı Melih Bulu’nun iktidara yönelik eleştirileri engellemek ve karşılık vermek için kurulan “Sanal Akıncılar” isimli grubu yönettiği ortaya çıktı.
AKP’de birçok görevler üstlenen ve son olarak İstanbul 1’inci Bölge’den milletvekili aday adayı olan Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne atanmasına yönelik sürüyor. Bulu’nun son olarak, AKP’ye ve Erdoğan’a yönelik eleştirilere karşılık vermek için kurulan “Sanal Akıncılar” adlı grubun başında görev aldığı öğrenildi.
2008 yılında Önder Deligöz’e konuştuğu ortaya çıkan Melih Bulu’nun, o dönem sanal ortamda mücadele için 30 kişilik profesyonel bir ekip kurduğu ifade edildi. Odatv’de yer alan habere göre, AKP’ye ve Erdoğan’a karşı olumsuz eleştirilere karşılık vermek için kurulan “Sanal Akıncılar” adlı grubun başında, o dönem AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Melih Bulu’nun bulunması da dikkat çekti.
Neler anlatmıştı?
Sanal Akıncılar, o dönem forum sitelerine ve haberlerin altına yorumlar yazarken, yine Facebook’ta gruplar oluşturup, Youtube’a videolar yükleyerek, parti politikalarını yaydıkları ifade edildi.
Melih Bulu, iç politika, dış politika ve ekonomi gibi konularda bazı üyelerin ayrıca uzmanlaştığını anlatırken, 30 üye çevresindeki 10 kişiyi aktif hale getirip, internet üzerinden partileri için çalışan kişi sayısını 300’e çıkardıklarını belirtmişti.
Melih Bulu, Sanal Akıncılar’ın bilişim teknolojilerine çok yatkın isimlerden oluştuğunu anlatarak, “Ekip üyeleri interneti çok iyi bilmenin yanı sıra, siyaseti hem ülke çapında hem de dünya çapında izleyen meraklı gençlerden oluşuyor” diye konuşmuştu.
İnternet medyasından önemli isimlerin periyodik bir şekilde Sanal Akıncılar’a eğitim v
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'
6.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?9.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi10.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







