Boğazlıyan'da Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi yapıldı


Yozgat Boğazlıyan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde, bir yıl süreyle görev yapacak İl Genel Meclis üyesi ve muhtarların seçimi yapıldı.

Boğazlıyan Öğretmenevi'nde, Kaymakam Ahmet Dilsiz başkanlığında bir araya gelen köy muhtarları, 2015 yılı içerisinde kendilerini temsil edecek 2 il genel meclisi üyesi ve 2 muhtarı seçti. Köy muhtarlarının eksiksiz katıldığı toplantıda, tahmini gelir ve gider bütçesi okunarak ibraz edildi. Daha sonra geçilen seçimlerde, ilçeye bağlı 23 köy muhtarı sandık başına gitti. Bir kişinin iki kişiye oy verebildiği seçimde açılan sandıkta yapılan sayımda İl Genel Meclis Üyelerinden Bayram Eroğlu 26 oy, Ahmet Afşar 15 oy, Yoğunhisar Köyü Muhtarı H. İbrahim Zorluaslan 12 oy ve Başhoroz Köyü Muhtarı Tuncay Koç 7 oy alarak Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliğine seçildi.

İlçe Kaymakamı Dilsiz, yeni seçilen encümen üyesi ile muhtarları tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Dilsiz, "İlçemizin köyleri ile birlikte sağlıklı biçimde gelişmesi, adil bölüşmesi, insanların yaşam kalitesini yükseltecek yatırımlara öncelik verilmesi ve projelere destek verilmesi temel hedefimiz olmalıdır. Bu kapsamda bütün köylerimize en iyi şekilde hizmet verebilmenin gayreti içerisinde olacağız." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Boğazlıyan'da Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER