Boydak Holding'ten büyük başarı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl hazırlanan “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırma listesinde Kayseri’den 15 firma yer aldı. Kayseri sıralamasında ilk 3 arasında yer alan Boydak Holding kuruluşu HES Hacılar Elektrik San. ve Tic. A.Ş. listeye 69’uncu, kamu yatırımı Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. 101’inci ve yine Boydak Holding firmalarından Boytaş Mobilya San. ve Tic. A.Ş. listeye 120’nci sıradan girdi.

Boydak Holding'ten büyük başarı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 2015 yılı verilerine göre belirlenen İSO ilk 500 sanayi kuruluşu listesiyle ilgili açıklama yaptı. İlk 500 sanayi kuruluşu listesine Kayseri'den 15 firmanın girdiğini belirten Boydak, sıralamasına giren firmaları kutladı. Boydak, “2015 yılı İSO ilk 500 listesinde firma ve adet bakımından geçen seneye göre bir firmamızın eksik olduğunu görmekteyiz. Benim de mensubu olduğum HES Kablo yine Kayseri sıralamasında birinci gelerek gururumuz oldu. Geçen yıl listemizde yer alan firmaların bu yıl da İSO ilk 500 içerisinde yerlerini koruduklarını görmekteyiz.” dedi.


FAALİYETİNİ SÜRDÜRÜYOR OLMAK ÇOK DAHA ÖNEMLİ

İlk 500 sanayi kuruluşu arasına girmenin önemli olduğunu vurgulayan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak şunları söyledi; “Her zaman söylediğimiz gibi bu listelere girmek önemli ama kar edip ayakta kalabilmek, faaliyetlerini sürdürüyor olabilmek çok daha önemli. Bu listelere giren firma sayısının önümüzdeki yıllarda daha da artmasını temenni ediyoruz. Bu vesileyle sıralamaya giren tüm firmalarımızın başarılarının devamını diliyorum”




<< Önceki Haber Boydak Holding'ten büyük başarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER