Boydak'ta üst yönetim değişti
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 11 2016
Geçtiğimiz günlerde Kayseri'de nefret operasyonu kapsamında 2 yöneticisi tutuklanan Boydak Holding'te üst yönetim değişti.

Boydak Holding'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"BOYDAK HOLDİNG’DE ÜST YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ
Boydak Holding yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz durum değerlendirmesi sonucunda; mevcut işleyişi aksatmamak ve yeni bir kan değişimi adına önemli yetki ve görevlendirme değişiklikleri yaptığımızı belirtmek isteriz.
Sorumluluk duyduğumuz ülkemiz, çalışanlarımız, bayilerimiz ve iş ortaklarımızla Türkiye ekonomisine kazandırdığımız küresel markalarımızın sürekli gelişimini desteklemek, işlerimize odaklanmak, iş verimliliği ve faaliyet sürekliliğinin kesintiye uğramamasını sağlamak için aşağıda bahsi geçen yönetsel atamaları ivedikle yerine getirmiş olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Hacı Boydak'ın yerine, grupta 30 yıldır operasyonel ve stratejik yönetim kadrosunda önemli görevler almış, bunun yanısıra 16 yıl Türkiye Finans Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış aynı zamanda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini de yürütmekte olan Mustafa Boydak atanmıştır.
Diğer taraftan Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak'ın yerine Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Sümer'in, Boyçelik A.Ş. Genel Müdürü Erol Boydak'ın yerine Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahim Aykaş'ın, Boydak Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Murat Bozdağ’ın yerine de Genel Müdür Yardımcısı Yahya Kemal Berber'in atanması kararlaştırılmıştır.
Türkiye’nin en geniş perakende ve lojistik networküne sahip Boydak Holding'e bağlı yaklaşık 2.500’e yakın bayimizin ve onların iş ortaklarının faaliyetlerinin aksamaması amacıyla yaptığımız bu önemli ve ciddi değişikliğin kurumumuza ve paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni eder, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemize değer kazandırma önceliğiyle çalışacağımızı kamuoyuna saygıyla belirtiriz."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”4.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”5.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası g...

İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu tes...

AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ı...

Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süle...

Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve ...


