Boydak'tan Tekin İpek'e destek: Artık yeter!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Temmuz 21 2019
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) hükümeti, Hizmet Hareketi ile gönül bağı olan işadamlarını hem hapse attı hem de şirketlerini gasp etti. 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsü bahanesiyle Anadolu'da bine yakın şirkete el konuldu. Sanayi devi Boydak ve İpek ailelerinin malları yağmalandı. Mustafa Boydak kendileri gibi mağdur edilen İpek ailesine destek tweeti attı.
15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsü bahanesiyle kayyım atanan Boydak Holding'in ortaklarından Mustafa Boydak, Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Üyesi iken hakkında tek suç delili olmaksızın hapse atılan ve 39 aydır Ankara Sincan Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Cafer Tekin İpek'e destek tweeti attı.
BOYDAK: YETER ARTIK, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞSUN
Mustafa Boydak şahsi Twitter hesabında şu ifadeleri kullandı: "Arada bir geriye doğru bakıyorum da,Portekiz seyahatinde Tobb adına İşadamları heyetine başkanlık etmiştim.Kadim arkadaşım Cafer Tekin İpek de heyetimizdeydi.Çok güzel bir insandır,arkadaşlığı süperdir.yeter artık ailesine özgürlüğüne kavuşsun inşallah.”
15 Temmuz'un akabinde başlatılan cadı avında Mustafa Boydak'ın ağabeyi Hacı Boydak, kardeşi Memduh Boydak ve amcasının oğlu Şükrü Boydak hapse atılmıştı.

Hayırseverliği ile kapılarını çalan herkesin gönlünü kazanan işadamları Şükrü Boydak (soldaki koltukta oturan), Hacı Boydak (sağdaki koltukta oturan) ve Memduh Boydak (Hacı Boydak'ın arkasında solda) üç yıldır hapiste. Tek suçları fakir talebeye burs vermek, Bank Asya'da hesap açmak.
BOYDAK AİLESİNE REVA GÖRÜLEN ZULÜM
Ne 15 Temmuz ne de başka bir suça bulaştıklarına dair tek delil bulunmadığı halde Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi 12 Temmuz 2018'de Boydak Holding'in ortaklarından Memduh Boydak'a 18 yıl, Mustafa, Bekir, Erol ve İlyas Boydak ile Murat Bozdağ'a 7 yıl 6 ay, Hacı Boydak'a 11 yıl 10 ay 15 gün, Şükrü Boydak'a 10 yıl hapis cezası vermişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sırada2.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...3.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'4.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti5.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi
6.Altın yüzde 67,5'lik artışla rekor kırdı7.Vekiller birbirine girdi, Meclis ringe döndü8.72 kilo altın nerede? CHP'li Murat Emir belgeleriyle paylaştı!9.Uyuşturucu soruşturması: Mal varlığına el konulan iş adamının şöförü herşeyi anlattı!10.Trump özel elçi atadı, Grönland krizinde tansiyon yükseldi!

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sı...

12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan...

Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlı...

Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general h...

Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'u...


