Boykot çağrısının ardından Emine Erdoğan'ın çantası gündemde
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 26 2020
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarına boykot çağrısı sonrası eşi Emine Erdoğan'ın Hermes marka çantası gündem oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mevlid-i Nebi Haftası açılış programında Fransız mallarını boykot çağrısı yapması sonrası Erdoğan'ın yakınlarının kullandığı Fransız menşeili ürünler gündem haline geldi. Bunlardan birisi de Emine Erdoğan'ın Hermes marka çantası oldu.
CHP’li Eren Erdem Emine Erdoğan’ın adını vermeden Hermes marka çantasını hatırlatarak “Pahalı çantalarıyla bilinen “Hermes” markası, 1837’de Fransa’da kuruldu… Yani bir Fransız markası. Bilmem anlatabildim mi?” dedi.

Emine Erdoğan'ın sözkonusu çantası ve devasa fiyatı haberlere de gündem olmuş ve Cumhuriyet'in de aralarında olduğu birçok gazetenin internet sitesinin ilgili haberine erişim engeli getirilmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!2.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!3.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!4.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...5.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'
6.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!7.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı8.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'9.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı10.Rusya askeri hedeflerinden vazgeçmeyecek ve Batı

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








