Bozdağ'dan Hürriyet'e: Ahlaksız!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hürriyet Gazetesi'nin manşetten verdiği "IŞİD firarı" haberini "ahlaksızlık" diye tepki gösterdi.

Cezaevinde firar skandalı

Bir süre önce IŞİD operasyonunda yakalanıp 'silah kaçakçılığı'ndan hüküm giyen 5 kişi, haklarında ''kaçabilirler ihbarı''na rağmen 2 hafta önce açık cezaevine sevk edilmiş ve buradan firar etmişlerdi. 3 kişinin yakalandığı 2 kişinin arandığı firar skandalını, Hürriyet gazetesi bugün manşetine taşımıştı.




BEKİR BOZDAĞ: AHLAKSIZLIK!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan büyük skandalı ortaya çıkaran habere çok sert tepki geldi. Bozdağ, cezaevlerine dönük haberlerin büyük kısmının çarpıtma ve yönlendirme haberler olduğunu öne sürerek, "Bugün Türkiye'de büyük bir gazetenin manşetinde, IŞİD firarı, 5 tane mahkum firar etti diyor, bu haber açık şekilde Türkiye Cumhuriyeti devletinin DEAŞ terörüne yardım ettiği algısını oluşturmak adına çarpıtma bir haberdir" ifadelerini kullandı.


Bozdağ’ın basın danışmanı Bilal Çetin ''Adalet Bakanı Bozdağ’dan Hürriyet’in manşetine sert tepki: Ahlaksızlık'' diye tweet attı.


İŞTE O TWEET:




<< Önceki Haber Bozdağ'dan Hürriyet'e: Ahlaksız! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER