Bozok Üniversitesi Teknopark yerli uydu projesinde danışmanlık hizmeti verecek

Bozok Üniversitesi Teknopark yerli uydu projesinde danışmanlık hizmeti verecek

YOZGAT (CİHAN)- Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesinde 2013 yılında kurulan ve 2015 yılında resmi olarak faaliyete başlayan Bozok Teknopark A.Ş.,Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. ile imzalanan sözleşme kapsamında yerli uydu projesinde danışmanlık görevini üstlendi.
Bozok Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Hazer, yaptığı açıklamada kuruluş süresi kısa olmasına rağmen büyük başarılara imza atan Bozok Teknopark, birçok eğitim düzenlemiş ve kuruluşu esnasında hazırladığı başvuru dosyaBilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca örnek dosya seçilerek teknopark kurmak isteyen üniversitelere tavsiye edildiğini söyledi.
Orhan Hazer," Türksat'a Yerli Haberleşme Uydusu Geliştirilmesi ve Üretimi Projesi kapsamında gömülü sistemler konuları ve Uydu Montaj Entegrasyon ve Test Merkezi faaliyetleri ile ilgili teknik danışmanlık hizmeti Bozok ,Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Onursal Çetin tarafından verilecek. Bundan sonra da Bozok Teknopark yeni projelere imza atmayı sürdürecek." dedi.
Hazer, Bozok Üniveristesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Onursal Çetin bir araya gelerek projeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Bozok Üniversitesi Teknopark yerli uydu projesinde danışmanlık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER