Brezilya'da taraftar sahaya indi, sandalyeler havada uçuştu


Brezilya'da Ceara ve Fortaleza takımları arasında oynanan şampiyonluk maçında son dakikada yedikleri golü sindiremeyen Ceara taraftarı sahaya indi, sandalyeler havada uçuştu.

Ceara eyalet liginin son maçında şampiyonluk için mücadele eden Ceara ile Fortaleza Castelao stadında karşı karşıya geldi. Maçta son dakikaya kadar 2-1 üstünlüğü koruyan Ceara karşısında uzatmalarda attığı gol ile beraberliği yakalayan Fortaleza takımı ligin şampiyonu oldu. Ancak Fortalezalı oyuncular ve taraftarın şampiyonluk sevinci kısa sürdü.

Yenilgiyi hazmedemeyen rakip taraftar hakemin son düdüğüyle birlikte girdikleri sahayı savaş alanına çevirdi. Taraftarar arasında sandalyeler havada uçuştu. Sahada sevinç gösterisi yapan oyunculara ve diğer taraftarlara saldıran holiganlara polis plastik mermi ve göz yaşartıcı bomba ile müdahale etti. Karşı tribünde kargaşa çıktığını ve rakip taraftarın üzerlerine yürüdüğünü gören Fortalezalı taraftarlar hızla stadı terketti. Maddi zararın meydana geldiği olayda can kaybı yaşanmadı. CİHAN
<< Önceki Haber Brezilya'da taraftar sahaya indi, sandalyeler havada uçuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER