Yıldız futbolculardan şehitlerimiz için taziye mesajları
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Eylül 7 2015
Paylaş
X Post
Dağlıca'daki saldırı bütün ülkeyi yasa boğarken, bir dönem Türkiye'de oynamış ve taraftarın sevgisini kazanmış futbolcuları da derinden üzdü.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanlarından Alex De Souza, ile Galatasaray'dan bu sezon başında Inter'e transfer olan futbolcular Felipe Melo ve Alex Telles Instagram hesabından paylaştıkları taziye mesajlarıyla üzüntülerine dile getirdi.
Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, Dağlıca'daki terör saldırısıyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Alex de Souza, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hain saldırıları lanetledi.
"BAYRAĞINI SAVUNAN TÜRK ASKERİNİN KUDRETİ EKSİK OLMASIN"
Türkiye'de yaşanan olaylara üzücü ve sevindirici haberlere duyarlılığıyla bilinen Brezilyalı, sosyal medya hesabı Instagram'dan Türk askerinin ay-yıldızlı bayrağın altında nöbet tutan fotoğrafını paylaşıp şu notu düştü; "Türk Milletinin başı sağ olsun. Bayrağını savunan askerlerin kudreti eksik olmasın."

DİEGO RİBAS
Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Diego da hain saldırıda şehit olan askerlerimizi unutmadı. Diego instagram hesabından" Türk halkının başı sağ olsun" paylaşımını yaptı.

FERNANDAO
Sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Brezilyalı forvet oyuncusu Fernandao ise "Şehitler ölmez. Türkiye'nin başı sağolsun" şeklinde taziye mesajı paylaştı

<
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.O polis Gülistan Doku dosyasındaki delil karartmayı itiraf etti!2.Anayasal hakklarını kullanan öğretmenlere AKP’li Tayyar'dan tehdit:3.İsrail ile Lübnan arasında 10 gün ateşkes yapıldığını Trump duyurdu4.'Saldırgan kendini jiletlemiş! Babası emniyet müdürü diye siciline işlememiş'5.Gülistan Doku Cinayeti: Eski polis ve İl Özel İdare çalışanı tutuklandı
6.Salih Gergerlioğlu için gözaltı kararı: Oğlu öldürülen KHK'lı babanın valiye tepkisin paylaşmıştı7.Trump: İran ile hiç olmadığı kadar anlaşmaya yakınız!8.Bolu Belediyesi soruşturmasında 3 yeni gözaltı!9.İmamoğlu: 'Bizim iktidarımızda umutsuzluğun yerini gelecek inancı alacak'10.Silahlı okul saldırıları önceden engelenemez miydi?

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

O polis Gülistan Doku dosyasındaki delil karartmay...

Anayasal hakklarını kullanan öğretmenlere AKP’li T...

İsrail ile Lübnan arasında 10 gün ateşkes yapıldığ...

'Saldırgan kendini jiletlemiş! Babası emniyet müdü...

Gülistan Doku Cinayeti: Eski polis ve İl Özel İdar...







