Yıldız futbolculardan şehitlerimiz için taziye mesajları

Dağlıca'daki saldırı bütün ülkeyi yasa boğarken, bir dönem Türkiye'de oynamış ve taraftarın sevgisini kazanmış futbolcuları da derinden üzdü.

Yıldız futbolculardan şehitlerimiz için taziye mesajları

Fenerbahçe'nin efsane kaptanlarından Alex De Souza, ile Galatasaray'dan bu sezon başında Inter'e transfer olan futbolcular Felipe Melo ve Alex Telles Instagram hesabından paylaştıkları taziye mesajlarıyla üzüntülerine dile getirdi.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, Dağlıca'daki terör saldırısıyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Alex de Souza, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hain saldırıları lanetledi.

"BAYRAĞINI SAVUNAN TÜRK ASKERİNİN KUDRETİ EKSİK OLMASIN"

Türkiye'de yaşanan olaylara üzücü ve sevindirici haberlere duyarlılığıyla bilinen Brezilyalı, sosyal medya hesabı Instagram'dan Türk askerinin ay-yıldızlı bayrağın altında nöbet tutan fotoğrafını paylaşıp şu notu düştü; "Türk Milletinin başı sağ olsun. Bayrağını savunan askerlerin kudreti eksik olmasın." 



DİEGO RİBAS 

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Diego da hain saldırıda şehit olan askerlerimizi unutmadı. Diego instagram hesabından" Türk halkının başı sağ olsun" paylaşımını yaptı.



FERNANDAO

Sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Brezilyalı forvet oyuncusu Fernandao ise "Şehitler ölmez. Türkiye'nin başı sağolsun" şeklinde taziye mesajı paylaştı



FELİPE MELO

Bu sezon başı Inter'e transfer olan Felipe Melo da Instagram hesabından siyah-beyaz Türk bayrağını paylaşarak ''Türkiye'den ayrılsam da bütün gelişmeleri üzülerek takip ediyorum. Benim ve ailemin duaları hep sizinle, başımız sağolsun." mesajını iletti.



ALEX TELLES

Felipe Melo'yla birlikte Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Brezilyalı futbolcu Alex Telles de, yine Instagram hesabından siyah zemin paylaşarak Türkiye'nin acısını paylaştı.
<< Önceki Haber Yıldız futbolculardan şehitlerimiz için taziye mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER