Bu da oldu... Çapa'dan ambulans çaldılar
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ekim 30 2019
Fatih’te İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir ambulans kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Polis ekipleri, çalınan ambulansı bulmak için seferber oldu.
Saat 01.30 sıralarında Fatih’te bulunan İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından hastaneye ait olan ambulans çalındı.
Ambulansın çalındığını fark eden güvenlik görevlileri durumu hemen polis ekiplerine haber verdi.
İhbarı alan polis ekipleri, hemen hastaneye geldi. Ambulansın plakasını alan polis ekipleri, kısa süre içinde çalışmaya başladı.
Çalınan ambulansı bulmak için İstanbul’un genelinde çalışma başlatıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Apple'da devrim gibi halme!2.AKP'liler Hakim gelinlerini dövdü savcılık dosyaya işlem yapmak istemedi!3.Aralarında Türkler ilk sırada: Gönüllü olarak Almanya'yı terk ettiler4.Trump: Venezuela'da kalma süremiz yıllar sürebilir!5.Kritik gece! Mazlum Abdi'den 'uzlaşma' açıklaması
6.Cami cemaati şokta: 'Cuma namazı sonrası domuz etiyle kavurma dağıtıldı' iddiası7.O ülkeden Halep'te Kürtlere yönelik saldırıları kınama!8.ABD'yi karıştıran olay: Minneapolis'te göçmenlik dairesi bir kadını öldürdü9.Erdoğan’dan Özgür Özel’e 500 bin liralık manevi tazminat davası!10.CHP'den AKP sözcüsünün 'Yalan' çıkışına çok sert tepki geldi!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







