Bu da oldu: Kur'an ayeti gibi paylaştılar

Mersin'de bir kentsel dönüşüm işleri yapan bir inşaat şirketi, Ramazanı kutlamak için verdiği bilboard ilanlarında Uğur Mumcu'nun sıkça kullandığı "Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayın" sözünü Kuran ayeti olarak sundu. İnşaat şirketinin sloganı ise, "Yıkmaya geldik/ Yıkım bizim işimiz/ Yıkmadan olmaz/ Yıkılasın be Mersin".

Bu da oldu: Kur'an ayeti gibi paylaştılar

Birgün Gazetesi'nin haberine göre, Mersin'de "kentsel dönüşüm" işleri yapan bir inşaat şirketi, kent merkezindeki bilbordlara verdiği ilanda, Uğur Mumcu'nun sıkça kullandığı sözünü Al-i İmran Suresi'ndeki bir ayet olarak sundu.

Bilbordlara asılan "Hayırlı Ramazanlar" mesajını içeren ilanda Mumcu'nun sıkça kullandığı cümlelerinden biri olan "Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayın" sözü, Al-i İmran Suresi 66. Ayeti olarak gösterildi.



Al-i İmran Suresi 66. Ayetinde ise şu ifadeler yer alıyor: "İşte siz böyle kimselersiniz! Diyelim ki biraz bilginiz olan şey hakkında tartıştınız. Ya hiç bilginiz olmayan şey hakkında niçin tartışıyorsunuz? Allah bilir, siz bilmezsiniz"

Ayrıca şirketin internet sitesinde yer alan mottosunda geçen "Yıkmaya geldik/ Yıkım bizim işimiz/ Yıkmadan olmaz/ Yıkılasın be Mersin" cümleleri de dikkat çekti.
<< Önceki Haber Bu da oldu: Kur'an ayeti gibi paylaştılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER