Bu fotoğrafı kim çekti?

Medya havuzunun amiral gemisi Sabah'ın yazarı Mahmut Övür, bugünkü köşesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kılıçdaroğlu'nun yata giderken gizlice çekilen fotoğrafını paylaştı. Övür, Kılıçdaroğlu'nun 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile gizlice görüşmeye bu tekne ile gittiğini iddia ediyor.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) kurduğu medya havuzunun amiral gemisi Sabah'ın yazarı Mahmut Övür, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul kararına günler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal  Kılıçdaroğlu’nun 1 saatliğine Ankara’dan İstanbul’a geldiğini ve Kalamış’taki bir yata binerek 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile gizli görüşme yaptığını iddia etmişti . 

Övür’ün bu iddiası Gül’ün ofisinden sert ifadelerle tekzip edilmişti

FOTOĞRAF YAYIMLADILAR

Övür, bugünkü köşesinde ise Kılıçdaroğlu'nun yata giderken çekilen fotoğrafını paylaştı. 

Paylaşılan bu fotoğraftan sonra, "Kılıçdaroğlu gizlice takip mi edildi? Böyle bir takip varsa bunu kim yaptı?"  soruları cevapsız kaldı.
Kılıçdaroğlu'nun Kalamış Marina'da çekilen fotoğrafı fiziki takip iddialarını kuvvetlendirdi.



Kılıçdaroğlu'nun gizlice çekilen fotoğrafını köşesinde yayımlayan Övür, söz konusu fotoğraf için, "Vatandaş onun kimseye haber vermeden İstanbul Kalamış Marina'daki yata gidişini kare kare görüntüledi." ifadelerini kullandı.

TİVNİKLİ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

CHP cenahında ise Kılıçdaroğlu’nun, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’le birlikte 6 Kasım 2018'de hayatını kaybeden Eksim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli’nin ailesine başsağlığı ziyareti için gittiği belirtiliyor.

<< Önceki Haber Bu fotoğrafı kim çekti? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER