Bu gidiş iyi değil!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 13 2020
Paylaş
X Post
Türkiye'de yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınında günlük vak'a sayısı 1.200'ün üzerine çıkarken, hükûmete yakın Hürriyet gazetesinde, "Bu gidiş iyi değil." denildi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) hükûmetinin medya havuzunda yer alan Hürriyet gazetesinin yazarı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, "Eldeki veriler net ve açık olarak gösteriyor ki bu gidiş iyi değil. Pandemi meselesini kontrol altına almakta zorlanıyoruz." ifadelerini kullandı.
"Sadece bizde değil, hemen hemen her ülkede Covid-19 salgını direnmeye devam ediyor." diyen Müftüoğlu, "Salgının sonlarına yaklaşmak bir yana, henüz ortasında olduğundan bile şüphe ettiren işaretler var" yorumunu yaptı.
AZICIK GEVŞETTİĞİNİZ ANDA "BEN BURADAYIM" DİYOR
Müftüoğlu bugün yayımlanan makalesinde şunları dile getirdi: "Pandemi dünyanın her noktasında, her ülke, iklim ve ekonomisinde tedbirlerinizi azıcık gevşettiğiniz anda, anında 'Ben buradayım!' diyor. Pençesini acımasızca önce akciğerleriniz, pıhtılaşma sisteminiz, sonra da bütün bedeninize atıveriyor."
Makalede, "Özetle, eğer akıllı davranmazsak gezegenimizi saran bu belalı virüsten değil tamamen kurtulmak, onu kontrol altına alma ihtimalimiz bile şimdilik tatlı bir hayalden ibarettir. İçinde bulunduğumuz rüyadan çıkalım ve lütfen ve hem de hemen, yeniden probleme bir kez daha odaklanalım." değerlendirmesinde bulunuldu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bayramda masumlara nefret operasyonu: 77 gözaltı 47 tutuklama2.Özel’den bayram açıklaması: Allah’ım onu ıslah etsin3.Yarım asırdan sonra bir ilk: İsrail Mescid-i Aksa’yı bayram namazına kapattı4.Bahçeli bayram sonrasını işaret etti: Önemli adımlar atılacak5.Ayhan Bora Kaplan yazışmasında MHP Grup toplantısı çıktı
6.Bütçede 66 kat artan gizemli artış kime gitti!7.Emeklinin tepkisinden korkan AKP il binalarından kapalı zarf dağıttı8.'Evlatlarımızı istiyoruz': Müebbet verilen Askeri öğrencierin annelerinden bayramda yürek burkan çağrı9.Mücteba Hamaney: Türkiye'ye yapılan saldırılar 'sahte bayrak operasyonu'10.Bayram sabahı yakıt almaya gidenlere şok: 72 Lirayı geçti!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bayramda masumlara nefret operasyonu: 77 gözaltı 4...

Özel’den bayram açıklaması: Allah’ım onu ıslah ets...

Yarım asırdan sonra bir ilk: İsrail Mescid-i Aksa’...

Bahçeli bayram sonrasını işaret etti: Önemli adıml...

Ayhan Bora Kaplan yazışmasında MHP Grup toplantısı...






