Bu kez de Londra sular altında kaldı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Temmuz 25 2021
Paylaş
X Post
Orta Avrupa'da etkili olan yoğun yağışların, Belçika ve Almanya'nın ardından bu kez de İngiltere'nin başkenti Londra'da su baskınlarına neden olduğu belirtildi.
İngiltere'nin başkenti Londra'da şiddetli yağmur ve fırtınanın ardından sel meydana geldi. Birçok yol sel nedeniyle ulaşıma kapanırken, ev ve iş yerlerini ise su bastı.
İngiltere'nin başkenti Londra'nın bazı bölgelerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sele neden oldu. Londra İtfaiyesi, birkaç saat içinde sele bağlı 300'den fazla çağrı aldığını belirtti. İtfaiye, herhangi bir yaşam tehdidine yönelik bildirim almadığını aktardı. Sel nedeniyle birçok yol ulaşıma kapanırken, araçlar yolda mahsur kaldı. Çoğunlukla bodrum katlarda bulunan ev ve işyerlerini su basarken, 8 metro istasyonu ve bir yerüstü istasyonu da su baskınları nedeni ile hizmete kapatıldı.
Londra'da selden en çok etkilenen bölgeler arasında Clapham ve Camberwell'in olduğu belirtildi. Metropolitan Polisi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların mevcut koşullarda seyahatten kaçınmaları çağırısında bulunulurken, sürücüler trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.7.7 ile sarsılan Japonya 8.0'lık yeni bir deprem uyarısı yayınladı!2.MHP'deki 'Yönter' tasfiyeleri kamuya uzandı iddiası!3.Devlet hastanesinde vicdanları sızlatan anlar: Jandarma personeli görüntüyü çekti4.Arçelik'ten 261 milyon dolarlık satış: Japon deviyle ortaklığı bitiyor5.Acil serviste yüzlerce hasta: 2 tane doktor
6.Her 3 çocuktan 1’i yoksul: Ekonomik kriz en çok çocukları vurdu7.Gülistan Doku’nun ailesine bir darbe de yargıdan: Avukat Ali Çimen’e 'disiplin' kıskacı8.'55 milletvekilinin istifasını getirmeyen namerttir'9.Amerikalı gezgin Diyarbakır'da protestonun ortasında kaldı10.İflas dalgası fonu vurdu: İşçi alacakları patladı

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

7.7 ile sarsılan Japonya 8.0'lık yeni bir deprem u...

MHP'deki 'Yönter' tasfiyeleri kamuya uzandı iddias...

Devlet hastanesinde vicdanları sızlatan anlar: Jan...

Arçelik'ten 261 milyon dolarlık satış: Japon deviy...

Acil serviste yüzlerce hasta: 2 tane doktor







