'Bu olay sadece Türkiye'de olur'

İstanbul'da sokağın sonunda bulunan hem sağa dönülmez, hem sola dönülmez hemde durunuz tabelaları görenleri adeta şoke etti.

'Bu olay sadece Türkiye'de olur'

Beyoğlu'nda  ana caddeye çıkan bir sokağa konulan “sağa ve  sola dönüş yasak” tabelasını gören sürücüler şaşkına döndü. Tabela karşısında kendisini gülmekten alıkoyamayan bir sürücü, “Ben duvara doğru düz gideceğim. Çarparız artık bir yere” dedi.


Beyoğlu’nda Bahariye Caddesi’ne çıkan bir sokağın başına  konulan “sağa ve  sola dönüş yasa” tabelası sürücüleri şaşkınlığa uğratarak, 'Bu olay sadece Türkiye'de olur' dedirtti. Sokaktan Bahariye Caddesi’ne çıkmaya çalışan sürücüler “sağa ve  sola dönüş yasak” tabelasını görünce durakladı. Her iki yöne de dönüş yasağının olması sokağın karşısında ise  apartmanların bulunması nedeniyle sürücüler duraklayınca arkalarından gelen sürücüler ise korna çalarak önlerindeki sürücüleri uyarmaya çalıştı.  Yaşadıkları şaşkınlıkları atlatan sürücüler kontrollü bir şekilde trafiğin akışına göre caddeye girdi.


Gördüğü her iki yöne yasak tabelası karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen bir sürücü, “Bu ülkede biliyorsunuz ki düzensizlik çok. Ben tam yolun ortasında aracı bırakmayı düşünüyorum. Hiçbir tarafa gitmeden” dedi.

Kendisini gülmekten alıkoyamayan başka bir sürücü ise , “Sağa dönüş yasak, sola dönüş yasak ben duvara doğru düz gideceğim. Çarparız artık bir yere” diye konuştu.

Motosikletiyle sokaktan Bahariye Caddesi’ne çıkarken bir anda duraklayan sürücü  gördüğü manzara karşısında gülerek, “Durdum. İleri gidiş yasak. Sola dönüş, sağa dönüş yasak bekliyoruz. Polis görse iki tarafa da dönünce ceza yazacak. İleri gitsen de yazacak” açıklamasında bulundu.
<< Önceki Haber 'Bu olay sadece Türkiye'de olur' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER