Bugün TV’ye Oktay Usta’dan pilavlı destek

Oktay Usta, Koza grubu çalışanlarına böyle destek verdi.

Bugün TV’ye Oktay Usta’dan pilavlı destek

İpek Medya Grubu'na kapıları kırarak polisin baskın yapması sonrası yemek programı yapımcısı Oktay Usta, Koza grubu çalışanlarına destek verdi. Vatandaşlara etli pilav dağıtan Oktay Usta, programını buradan canlı olarak gerçekleştiriyor. 


Kanaltürk ve Bugün Televizyonu binasına yapılan baskın, pek çok kesim tarafından tepki topladı. Sabah saatlerinde çalışanların yerlerde sürüklenmesi ve yaşanan arbede çok tartışıldı. Televizyonda gördüğü arbede görüntülerine çok üzülen ekranların sevilen ismi ve yemek programı yapımcısı Oktay Usta, yapılan hukuksuzluğa tepki gösterdi. Yaşanan haksızlıklara tepki gösteren vatandaşları ziyaret eden Oktay Usta elinde Türk bayrağıyla medya binasının önüne geldi. Oktay Usta ve beraberindekiler vatandaşlara etli pilav dağıttı. 

Birkaç gündür ağzının tadının bozulduğunu belirten Oktay Usta, “Kanaltürk ve Bugün TV’ye yapılanlardan sonra tadımız daha da kaçtı. Sabahki görüntüler, konunun kontrolden çıktığını gösterdi. Kapıların kesilme görüntüsünü evimden ağlayarak izledim. Güzel ülkem bu görüntüleri hak etmiyor. Daha fazla demokrasi derken bu noktaya gelmişsek, durumumuz ortadadır. Halkımız gereken değerlendirmeyi yapacaktır. Biz Allah’a güveniyoruz.” dedi. 

Oktay Usta, STV’de yayınlanan Yeşil Elma ismindeki yemek programını buradan canlı olarak yapıyor.

CİHAN 
<< Önceki Haber Bugün TV’ye Oktay Usta’dan pilavlı destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER