Bülent Arınç'tan flaş sözler

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, “Merkez Bankası’nı tehdit etmek doğru değildi. Bu noktadan sonra bir şey yapmamak gerekir. MB’ye artık bu noktadan sonra bir şey söylenmemesi gerekir." dedi.

Bülent Arınç'tan flaş sözler

NTV yayınında konuşan Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, “Merkez Bankası’nı tehdit etmek doğru değildi. Bu noktadan sonra bir şey yapmamak gerekir. MB’ye artık bu noktadan sonra bir şey söylenmemesi gerekir. Görevlerini yapıyorlar” diye konuştu. Arınç ayrıca "Cumhurbaşkanı belki sadece yol göstermekle kalmalı" dedi.

NTV yayınında konuşan Bülent Arınç açıklamasının devamında, "Merkez Bankası'nın ikidebir örselenmesi, bence nisbi olarak doların yükselmesine etki etmiş olabilir" dedi.

Arınç, doların yükselmesinde yurtdışındaki gelişmelerin de etki ettiğine işaret ederek, Türkiye'deki artışın biraz daha fazla olduğuna işaret etti.

Arınç açıklamasının devamında "Cumhurbaşkanı belki sadece yol göstermekle kalmalı" dedi ve ekledi "MB Başkanı’nın ikide bir örselenmesi MB üzerinden kuşkular oluşturulması bence nispi olarak doların yükselmesinde etkili olmuş olabilir."

HAKAN FİDAN’IN ADAYLIĞI

Arınç, Erdoğan'ın Hakan Fidan açıklamarıyla ilgili olarak şunları söyledi;
"Sayın cumhurbaşkanımızın duygusal yönü çok güçlü. Gazeteci arkadaşlarımız da bunu çok iyi biliyorlar. Duygusal planda olaya bakmamak lazım.

Aday olacağını öğrendiğimizde bir TV kanalındaydım ben de kendi tepkimi ortaya koydum. “Sen 100 milletvekilinin yaptığı işi yapıyorsun” dedim.

Şahsıyla ilgili hiçbir sıkıntının olamaması lazım. Çok iyi yetişmiş bir insan.

Cumhurbaşkanımız “ayrılma” başbakanımız “ayrılıp aday olabilirsin” demiş.

Başbakana bağlı çalışıyor ve ilk planda onun sözlerinin dikkate alınması lazım.

Ama sayın cumhurbaşkanımız benim gibi düşünüp ayrılma demiştir. Ama bundan sonra inşallah demez.
<< Önceki Haber Bülent Arınç'tan flaş sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER