Bülent Arınç'tan olay açıklama

Arınç "PKK’nın 3.500 kişilik güçleri var ama 8.000 kişi etkisiz hale getirildi deniliyor" açıklamasında bulundu.

Bülent Arınç'tan olay açıklama

MANİSA'da Ak Parti İl teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılan eski Başbakan Yardımcısı ve TBMM eski başkanı Bülent Arınç, Ak Parti teşkilatın çok çalışması gerektiğini ifade ederek, "Allah'ın izniyle bütün seçimlerde muvaffak oluruz. Türkiye'de artık AK Parti bir markadır. Bir güçtür. Yaptığı hizmetlerle de bir zafer madalyası takmıştır" dedi.



"HER AN SEÇİME HAZIR OLUN" MESAJI

Arınç "Türk siyasi tarihinde bugüne kadar karşılaşmadığımız herhangi bir demokratik yarış olabilirmiş gibi kendimizi her an hazır tutmamız lazım. 3 ay sonra 5 ay sonra 1 sene sonra seçim olacak mı olmayacak mı diye papatya falı tutmak yerine teşkilatın adam gibi yukarıdan aşağıya adeta bir makinenin dişlileri gibi doğru çalışması lazım. İl başkanımız var, ilçe başkanlarımız var, belediye başkanlarımız var hepsi bir disiplin içerisinde, hepsi her an her göreve hazır bir şekilde bir seçim hazırlığı içerisinde bir yarış hazırlığı içerisinde olmamız lazım" dedi.


"PKK’nın 3.500 kişilik güçleri var ama 8.000 kişi etkisiz hale getirildi deniliyor"

Bülent Arınç "Temmuzdan bu yana 8 bin tane terörist etkisiz hale getirildi diyoruz. 8 bin. Yıllarca terörle mücadelede güvenlik koordinasyonu içinde bulunan bir arkadaşınız olarak söylüyorum; biz her zaman karşınızdaki MİT'e olsun Kamu Güvenliği Müsteşarlığına olsun, 'Bize terörist örgütün dokümanlarını verin. Ne kadardır bu insanlar' En basitiyle söylüyorum. İçeride en fazla bin 500 kandilde en fazla 2 bin. Demek ki 3 bin 500 kişilik bir güçleri var. Zaman zaman da girip çıkıyorlar. Bu neyin nesi? 6 ayda 7 ayda 8 ayda biz sadece 8 bin tane etkisiz hale getirilmiş. Dışarıdan hala girişler var. İçeriden hala dağa çıkışlar var. Bir yerde bir şeyler beklendiği gibi üstü örtülmeye çalışıldığı gibi gitmiyor. O zaman problemin esasına inecek bu işi terörle, teröristle mücadele noktasında akılcı bir şekilde yapmak zorunda kalacağız. Çok şükür bugün güvenlik güçlerimiz hayatlarını hiçe sayıyorlar. Her sabah göreve giderken şahadet şerbeti içecek gibi gidiyorlar. Pırlanta gibi Anadolu evlatları bu memleket için canlarını kanlarını veriyorlar. Bizim de bu işi başarıya götürmemiz gerekir" şeklinde konuştu.


Arınç konuşmasının ardından, AK Partili Manisa milletvekilleriyle birlikte iftar programından ayrıldı.

<< Önceki Haber Bülent Arınç'tan olay açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER