Burak için West Ham ilk teklifini yaptı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ocak 26 2016
Burak Yılmaz'a talip olan West Ham United ile Galatasaray yönetimi arasındaki pazarlıklar dün başlarken, İngiliz ekibi sürpriz bir teklif yaptı.

Galatasaray ile West Ham United arasındaki görüşmeler resmen başladı.
Burak Yılmaz'a talip olan İngiliz kulübü, ilk resmi girişimini dün yaptı.
Cuma günü menajerler aracılığı ile 1 milyon Euro'su bonus olmak üzere toplam 7 milyon Euro'luk teklif yapan West Ham United yöneticileri, dün bambaşka bir formülle sarı kırmızılıların karşısına çıktı.
İngiliz ekibinin yetkilileri, 'Burak'ı sezon sonuna kadar 1 milyon Euro'ya kiralayalım, sezon sonu da 7 milyon Euro'ya satın alalım" teklifini yaptı.
Galatasaray ise bu teklife 'hayır' cevabını verdi.
Yine de her şey bitmiş değil, West Ham yönetimi, İngiltere'ye gitmek isteyen Burak için önerdiği rakamı 8 milyon Euro'ya çıkarırsa anlaşma sağlanacak ve transfer kesinleşecek.
Kaynak: Hürriyet
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







