Burak Yılmaz kadroda yok

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 20. haftasında Galatasaray ile Torku Konyaspor arasında oynanacak mücadelenin ilk onbirleri belli oldu.

Burak Yılmaz kadroda yok

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında bu akşam sahasında Torku Konyaspor'u konuk edecek. Süper Lig'de 19. haftada deplasmanda 3-2 kaybettiği Osmanlıspor maçıyla zirve yarışında ciddi yara alan sarı kırmızılı ekip, lider Fenerbahçe'nin 13, iki maçı eksik ikinci Beşiktaş'ın 8 puan gerisine düştü. Galatasaray, sezonun ilk yarısında deplasmanda 4-1 yendiği rakibini yine mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Öte yandan Çin’in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz, maç kadrosunda yer almadı. Teknik Direktör Mustafa Denizli maç öncesi yayıncı kuruluşa milli futbolcunun takımdan ayrıldığını açıkladı. Denizli, "Giden her oyuncu bizim için kayıptır. Kendisiyle uzun uzun görüştüm. Büyük olasılıkları paylaştım. Gitmesiyle ilgili çok kararlıydı. Kadrodan ayrılan her oyuncu beni üzer. Burak da çok önemli hücum silahımızdı. Dolayısıyla bu manada üzüntümüz var. Galatasaray kendine koyduğu hedefler doğrultusunda sonuna kadar kovalayacaktır." ifadelerini kullandı. 

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da yapılacak maç, saat 19.00'da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. 

Takımlar sahaya şu onbirler ile çıkacak:

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
Galatasaray: Fernando Muslera, Aurelien Chedjou, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Ryan Donk, Yasin Öztekin, Sinan Gümüş, Umut Bulut
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Nejc Skubic, Jukovic, Barry Douglas, Ömer Ali Şahiner, Alban Meha, Ali Çamdalı, Samuel Holmen, Abdou Traore, Dimitar Rangelov
<< Önceki Haber Burak Yılmaz kadroda yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER