Bursa'da düzenlenen COHO Fuarı'nı 10 bin 342 kişi ziyaret etti


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliği ile Türkiye'de ilk defa otel, restoran, cafe, hastane ve ikram endüstrisinin kontrat işi yapan güçlü tedarikçilerine yönelik düzenlenen Contract Hotel Expo Bursa Fuarı (COHO)'nı 10 bin 342 kişi ziyaret etti.

Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu BTSO ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ ortaklığında düzenlenen fuar, 4 gün boyunca yerli ve yabancı sektör temsilcilerini aynı platformda buluşturdu. Ekonomi Bakanlığı ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB)'nin de katkılarıyla 11 - 14 Kasım 2015 tarihlerinde TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Contract Hotel Expo Bursa (COHO), Türkiye'de ilk defa Bursa'da gerçekleştirildi. Sektörlerin uluslararası platformda etkili iş bağlantıları kurmasına öncülük eden fuar, hizmet sektöründe faaliyet gösteren, gelişime açık, yenilikleri takip eden güçlü tedarikçilere büyük fırsatlar sundu.

"FUARCILIK OLMADAN TURİZM VE TİCARETİN YETERİNCE GELİŞMESİNİ BEKLEYEMEYİZ"

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, İnşaat ve Gayrimenkul ile Ev Stil fuarlarının ardından 4 sektörü ilgilendiren COHO Fuarı'nı da Bursa'ya kazandırdıklarını kaydetti.

İsmail Kuş, fuarlar olmadan bir kentin turizm ve ticaretinin istenilen seviyelere ulaşmasının mümkün olmayacağını belirterek, "Bizler de Türkiye'nin üretimine, ticaretine ve ihracatına yön veren Bursa'yı fuarcılıkta bir merkez haline getirmek istiyoruz. COHO Fuarı da Bursa için büyük önem taşıyor." dedi.

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü de "Dört salonda 100'ün üzerinde firma ve firma temsilciliği fuarda yer aldı. Fuarı, 19 farklı ülkeden ve yurt içinden turizm, yeme içme ve sağlık sektörlerinden firmaların üst düzey yöneticileri, satın alma yetkilileri, tasarımcıları ve iç mimarları olmak üzere 10 bin 342 kişi ziyaret etti." bilgisini verdi.

Fuara Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Cezayir, Filistin, Fransa gibi ülkelerden gelen otel, restoran ve hastane yöneticileri ve satın alma yetkilileri de ilgi gösterdi. CİHAN
<< Önceki Haber Bursa'da düzenlenen COHO Fuarı'nı 10 bin 342 kişi ziyaret... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER