Bursa'nın en kapsamlı diş polikliniği açıldı


Bursa'nın en büyük ve en kapsamlı diş polikliniği olduğu belirtilen Özel Mavi Dünya Diş Polikliniği Nilüfer'de açıldı. Bin 500 metrekare alan üzerine kurulan Özel Mavi Dünya Diş Polikliniğinin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç katıldı. Engelli ve çocuk poliklinikleri dahil toplam 18 poliklinik bulunan merkezde haftanın 7 günü saat 09.00 ve 22.00 arasında hastalara hizmet verilecek.

Özel Mavi Dünya Diş Polikliniği Başhekimi Dt. Fatih Erkan, 11 hekim, 26 personelle hizmet verecekleri merkezde muayene ve filmlerin ücretsiz olduğunu kaydetti. 21 yıllık meslek hayatının en önemli günlerinden birini yaşadığını dile getiren Erkan, şöyle konştu: "Diş hekimliğine başladığım günden bu yana hastalarıma çok kaliteli bir hizmet sunmaya çalıştım. Bugün burada kaliteli bir ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmak için titizlikle kurduğumuz kliniğimizin açılışın yapmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Diş tedavisi oldukça hassas ve zor bir işlemdir. Birçoğumuzda dişçi korkusu vardır. Biz kliniğimizi tasarlarken hem hastalarımızın hem hekimlerimizin konforunu düşündük. İstedik ki hastalarımız tüm korkularını geride bırakıp rahat, güler yüzlü bir ortamda tedavilerini yaptırabilsin."

Sağılk Müdürü Dr. Özcan Akan ise "Açılışını yaptığımız bu poliklinik, Nilüfer ilçemizin en güzide, en detaylı hizmetleri bünyesinde bulunduran özel polikliniklerimizden bir tanesi. İlçemize bu güzel polikliniğimizi kazandıran sayın Fatih Bey'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İlçemize ve ilimize yapılan bu tür katkıları, bu tür kazanımları biz çok değerli buluyoruz." ifadelerini kullandı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çok nitelikli çok güzel bir poliklinik olduğunu belirterek, "O kadar güzel hazırlanmış ki, diş hepimizin korkulu rüyasıdır. Acıyacak mı, sancı olacak mı bunları düşünürüz. Ama öyle güzel ortamlar hazırlanmış ki, çocuklar için, engelliler için, hepimiz için. O ortamlarda hem çok güzel tedavi oluyoruz, her türlü yeni teknolojinin kullanıldığı bu ortamlarda her türlü bilgiye anlık sahip olabiliyoruz. İnsanların buradan tedavi olduktan sonra çıkarken de Nilüferimizin sloganında olduğu gibi, 'gülümseyerek' çıkacağına inanıyorum." diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de "Hem çocuk, hem engelli, herkes düşünülerek, diş ağrısı çeken kişinin psikolojisi düşünülerek hazırlanmış. İnsanın neredeyse diş hastası olası geliyor, poliklinikleri gezince." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Bursa'nın en kapsamlı diş polikliniği açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER