Bursa'nın yeni stadının çimleri serildi


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumda inşaat son aşamaya gelirken, çimlerin serilmesiyle stadyum gerçek anlamda ortaya çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni stadyumu sezona yetiştirmek amacıyla gece gündüz yoğun bir tempoyla çalıştıklarını söyledi.

Yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni stadyumda çalışmalar son aşamaya geldi. Türkiye'de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan Timsah Arena'da sahaya çim serilme işlemi de tamamlandı. Özlüce Tesisleri'ne yetiştirilen çimler özenle yeni stadyuma serildi.

Beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte son aşamaya gelen çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor çim sorumlusu Muhittin İpek'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çatı kaplama çalışmalarında da sona gelindiğini ve çimlerin de serilmesiyle birlikte stadyumun gerçek anlamda ortaya çıktığını belirten Başkan Altepe, stadı yeni sezona yetiştirmek için yoğun bir çaba içinde olduklarını söyledi.

Atatürk Stadyumunun zemininin yenilenmesinde yaşadıkları tecrübeyi en iyi şekilde yeni stadyuma aktardıklarını hatırlatan Başkan Altepe, "Yeni başarıların, yeni şampiyonlukların bu stadyumda yaşanacak olması bizleri heyecanlandırıyor." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursa'nın yeni stadının çimleri serildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER