Bursagaz, güvenli doğal gaz kullanımını anlatıyor


Bursagaz, doğal gazın güvenli ve verimli kullanımı konusunda gerçekleştirdiği bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Her yıl ilköğretim okulu öğrencilerine güvenli doğal gaz kullanımı eğitim veren Bursagaz yetkilileri, bu kez çalışmanın kapsamını genişleterek Bursa'daki sanayi bölgelerinde çalışanlara yönelik bilinçlendirme çalışması başlattı. İlk olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'na giden Bursagaz yetkilileri, 80 kişi ile doğal gazın güvenli kullanılması üzerine konuştu.

Benzer çalışmaları, her sanayi bölgesinde, hatta her işyerinde yapmayı hedefleyen Bursagaz yetkileri, Bursa halkına ulaşmayı amaçlıyor. Doğal gaz kullanımından sonra şehrimizin yaşanabilir bir kente dönüştüğünün altını çizen Bursagaz Pazarlama Yöneticisi Çetin Sabırlı, doğal gazın çevre dostu bir yakıt türü olmasının yanı sıra sağladığı yüksek konfor nedeniyle diğer yakıt türlerine oranla yaşam kalitesini en çok yükselten, insan ve çevre dostu bir yakıt olduğunu söyledi.

Sabırlı, sosyal sorumluluk projesi olarak yürüttükleri bu çalışma ile tüm Bursa halkına ulaşarak, onları doğal gaz konusunda bilinçlendirmeyi ve sosyal fayda sağlanmayı amaçladıklarını belirtti.

Sunumların ardından Sabırlı, programa ev sahipliği yapan Bursa Organize Sanayi Bölgesi Müşteri İlişkileri Yöneticisi Zafer Pehlivan ve Doğalgaz İşleri Yöneticisi Serhat Özdemir'e destekleri için teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursagaz, güvenli doğal gaz kullanımını anlatıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER