Bursaspor, 5 eksikle Gençlerbirliği sınavında

Bursaspor, Süper Lig’in 21. haftasında yarın Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşacağı Gençlerbirliği’ni yenerek ligde üst sıralara çıkmak istiyor.

Bursaspor, 5 eksikle Gençlerbirliği sınavında

İki takım arasında şimdiye kadar 68 maçın 28’ini Bursaspor, 19’unu ise Gençlerbirliği kazandı. 21 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçın ikisini kazanan, son maçında Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kalan Bursaspor, 25 puanla 11. sırada bulunuyor. Üst sıralara tırmanmak isteyen yeşil beyazlı takım, 22 puanla 15. sırada yer alan rakibini yenerek üç puan almanın hesabını yapıyor.

BURSASPOR’DA 5 EKSİK

Bursaspor’da, kart cezalısı Tomas Necid, Sercan Yıldırım ile sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Emre Taşdemir ve Cristobal Jorguera bu maçta forma giyemeyecek.

Yarın saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Bitnel’in yardımcılıklarını Gökmen Olgaç ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

Bu arada yeşil beyazlı takım, sabah saatlerinde basına kapalı yaptığı antrenmanın ardından öğleden sonra kara yolu ile Ankara’ya gidecek.
<< Önceki Haber Bursaspor, 5 eksikle Gençlerbirliği sınavında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER