Bursaspor Başkanı transferlerine yeşil ışık yaktı

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Futbol Federasyonu'nun dün Ankara'da yapılan kongresinde Volkan Şen ve Ozan Tufan'ın transferleri için Fenerbahçe yöneticileriyle görüşme yaptığını açıkladı.

Bursaspor Başkanı transferlerine yeşil ışık yaktı

Fenerbahçe, Şener Özbayraklı ve Fernandao'nun ardından Bursaspor'dan iki yıldız daha koparmak üzere...

Sarı lacivertliler, yeşil beyazlı takımın milli futbolcuları Ozan Tufan ve Volkan Şen'in transferi için harekete geçti. Bu yöndeki ilk ciddi adım ise dün Ankara'da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda atıldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, genel sekreter Mahmut Uslu ve bazı yöneticiler Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile bir araya geldi.

Konu ile ilgili soruları yanıtlayan Recep Bölükbaşı, Fenerbahçe yöneticileri ile Ozan ve Volkan'ın transferleri hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Bölükbaşı, "İki oyuncu için yaptığımız görüşme resmi bir içerik taşımıyor. Sadece fikir alışverişi idi. Ancak, değerini bulan her futbolcu satılabilir" diyerek transfere yeşil ışık yaktı.

Diğer taraftan Fenerbahçe'nin Volkan Şen için Bursaspor'a 3 milyon Euro teklif ettiği, yeşil beyazlıların ise 5 milyon Euro istediği iddia edildi.

<< Önceki Haber Bursaspor Başkanı transferlerine yeşil ışık yaktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER