Bursaspor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor


Spor Toto Süper Ligin 28. haftasında İstanbul'da Vodafone Arena'nın açılış maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor, bir günlük iznin ardından hazırlıklara başladı.

Bugün akşam üzeri kendi tesislerinde yapılan tek çalışma ile hazırlıklara başlayan Bursaspor, sakatlıklar nedeniyle uzun sürenin ardından tam kadro çalıştı. Bursaspor'da Balasz Dzsudzsak'ın da katılmasıyla haftanın ilk antrenmanını, son bir ayda ilk kez tam kadro gerçekleştirdi.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYAN SERCAN YARIDA BIRAKTI

Bursaspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Isınmanın ardından yapılan depar çalışmasında dizinden ve sol üst baldırında ağrı oluşan Sercan Yıldırım, kontrol amaçlı olarak antrenmanı bırakmak zorunda kaldı. Yaklaşık 1 saat 15 dakikada süren antrenmanda yeşil beyazlılar ısınmanın ardından 6'ya 3 kontrol pas oynadı.

SERCAN'A DOĞUM GÜNÜ

Bursaspor'un başarılı forvet oyuncusu Sercan Yıldırım 26. yaş gününü takım arkadaşları ile kutladı. Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yöneticilerin de katıldığı törende Sercan Yıldırım pastanın ilk dilimini yardımcı antrenör Yıldırım Uran'a ikram etti. Bu arada bazı taraftarlarda Beşiktaş maçı öncesi takıma bazı ikramlarda bulundu.

LÖSEMİLİ YİĞİT ÖZLÜCE'DE

Bu arada antrenman öncesi Pablo Martin Batalla hayranı olan lösemi hastası Bursasporlu 15 yaşındaki Yiğit Arıkan moral için Özlüce Tesisleri'ne geldi. Yiğit, Batalla'nın yanı sıra, diğer futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER