Bursaspor, Fenerbahçe hazırlıklarına başladı


Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Bursaspor, bir günlük iznin ardından Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlı takım, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren antrenman gerçekleştirdi. İlk 20 dakikası basına açık yapılan antrenman, düz koşularla başladı, tempolu koşularla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise çift kale maç yapıldığı öğrenildi.

SERDAR AZİZ'İN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Medipol Başakşehir maçında sakatlanan ve iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan kaptan Serdar Aziz'in Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için çalışılıyor. Takımdan ayrı düz koşular yapan Serdar Aziz'in forma giyip giyemeyeceği maç saati netlik kazanacak. Sakatlığı bulunan Jorguera ise takımla birlikte çalışmalara başlarken, Emre Taşdemir antrenmana katılmadı.

HAMZAOĞLU TAKIMIN BAŞINDA

Bursaspor'da, Medipol Başakşehir karşılaşmasında tribüne gönderilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, cezasını Gençlerbirliği maçında çektikten sonra bu kez takımının başında olacak. Ayrıcı, kırmızı kart cezaları sona eren golcü oyuncular Tomas Necid ile Sercan Yıldırım da Fenerbahçe maçında forma giyebilecek.

STOCH, FENERBAHÇE MAÇINDA YOK

Bursaspor'un sezon başında Fenerbahçe'den 1 yıllık satış opsiyonlu kiraladığı Miroslav Stoch, iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği hafta sonu oynanacak maçta forma giyemeyecek. Bu sezon yeşil-beyazlı forma ile 17 maçta forma giyen başarılı oyuncu, ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçta da forma giyememişti.

BURSASPORLU ESKİ YILDIZLAR İLK KEZ

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da forma giyen ve sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Ozan Tufan, Volkan Şen, Şener Özbayraklı ve Fernandao, teknik direktörün görev vermesi halinde ilk kez Bursa'da eski takımlarına karşı oynayacaklar.

CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Fenerbahçe hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER