Bursaspor - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu


Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 22. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 19.00'da karşı karşıya geliyor.

Karşılaşmaya dakikalar kala iki takımın kadroları belli oldu. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, cezaları biten golcü oyuncu Tomas Necid ve Sercan Yıldırım'a ilk 11'de görev verdi. Sakatlığı devam eden kaptan Serdar Aziz ise 18 kişilik kadroya alınmadı.

Fenerbahçe'de ise kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım ile sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles kadroda yer alamadı.

Haftaya maç fazlasıyla lider giren Fenerbahçe ile tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Bursaspor'un zorlu 90 dakika öncesindeki ilk 11'leri şöyle:

Stat: Bursa Büyükşehir Belediye
Hakemler: Mete Kalkavan, Aleks Taşçıoğlu, Serkan Ok
Bursaspor: Harun Tekin, Hajime Hosogai, Şamil Çınaz, Tomas Sivok, Aziz Behich, Ricardo Faty, Bekir Yılmaz, Pablo Batalla, Sercan Yıldırım, Deniz Yılmaz, Tomas Necid
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Diego Ribas, Luiz Nani, Jose Fernandao
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER