Bursaspor, puanla tanışmak istiyor


Süper Lig'in ilk iki haftasında mağlup olan Bursaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir'i yenerek üç puanla tanışmak istiyor.

Ligde henüz puan alamayan her iki takım şimdiye kadar 23 kez karşı karşıya geldi. 10 maçı Bursaspor kazanırken, 6 maçta Başakşehir galip geldi, 7 maç ise berabere sonuçlandı. Bursaspor'un attığı 39 gole, Başakşehir 22 golle karşılık verdi.

Yarın saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı, FIFA kokartlı hakemlerden Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Erdinç Setertam ile İsmail Şencan yapacak.

NECİD FORMA GİYEMEYEBİLİR

Kadrosuna son olarak Japon orta saha oyuncusu Hajime Hosogai ve Belçikalı golcü Tom De Sutter'i katan Bursaspor'da, sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalar başlayan Tomas Necid'in forma giymesi beklenimyor. Başakşehir'de ise sakat olan savunma oyuncusu Alexandu Epureanu bu maçta forma giyemeyecek.

BURSASPOR'UN MUHTEMEL KADROSU

Bursaspor'un yarınki karşılaşmaya şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: "Mert, Advincula, Sivok, Serdar Aziz, Emre Taşdemir, Şamil, Jorguera (Hosogai), Stoch, Dzsudzsak, Josue, Tom De Sutter (Sercan)"
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, puanla tanışmak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER