Bursaspor Süper Kupa öncesi Katar ekibini 3-1 yendi

Bursaspor Süper Kupa öncesi Katar ekibini 3-1 yendi

Bursaspor, 8 Ağustos Cumartesi günü Ankara'da Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi Bursa Atatürk Stadı'nda Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Lekhwiya SC ile özel müsabakada karşılaştı. Yeşil beyaz taraftarların ücretsiz olarak izlediği maçı ev sahibi takım, 3-1 kazandı.

Volkan Şen'in kadro dışı bırakılmasıyla morallerin bozulduğu Bursaspor'da, süper kupa mesaisi sürüyor. Yeşil beyazlı takım, Galatasaray maçı öncesi Katar ekibi Lekhwiya'yı ağırladı. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nun yönettiği maçı 13 bin civarında taraftar izledi. Bursasporlu taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundu. Sıcak havada oynanan maçta hakem sık sık su molası verdi. Maçta her iki takımın teknik heyeti, çok sayıda oyuncu değişikliğine gitti. Ev sahibi Bursaspor 21.dakikada Emre'nin ortasından gelen topu ağlara gönderen Bakambu'nun golüyle 1-0 öne geçerken bu golden 2 dakika sonra sahneye çıkan Ozan Tufan yaklaşık 30 metreden kalecinin üzerinden topu aşırarak ağlara gönderince skor 2-0 oldu. Konuk takım 31. dakikada Nam Tae Hee ile skoru 2-1'e getirdi. Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Bursaspor, 57. dakikada Emre'nin golüyle durumu 3-1'e getirdi. Müsabakada başka gol olmayınca Bursaspor Katar ekibini 3-1 yendi.

Aydın Karabulut ve Tomas Necid gibi yeni transferlerin 11'de forma şansı bulamayan Bursaspor'da maça şu 11 çıktı: Mert, Serdar, Emre, Sivok, Erdem, Şamil, Aziz, Josue, Ozan Tufan, Bakambu, Jorquera.

Konuk takım Lekhwiya ise maça şu 11'le çıktı: Leconte, Mousa, Traore, Muftah, Tresore, Al Sayed, Mohd, Tae Hee, Razak, Mohammed, Msakni.


CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor Süper Kupa öncesi Katar ekibini 3-1 yendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER