Bursaspor, üç puan için Gaziantep'e gitti


Bursaspor, Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 19. haftasında yarın saat 16.00'da Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maç için Gaziantep'e gitti.

Sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını tamamlayan yeşil beyazlı takım, öğleden sonra karayolu ile Yenişehir'e hareket etti. 18 kişilik kafileyi Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri uğurladı.

GENÇLER UMUTLU
Geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan Türkiye Kupası'nda Büyükçekmece Tepecikspor'a karşı ilk 11'de forma giyen genç golcü Kubilay Kanatsızkuş da kafilede yer aldı. Genç oyuncu, "Maça iyi hazırlandık. Galibiyet için gidiyoruz. İyi bir oyunla iyi bir sonuç almak istiyoruz." dedi.

Gaziantep'e götürülen bir diğer genç yetenek Furkan Emre Ünver ise yaptığı açıklamada, "Takımımız iki haftadır iyi bir hava kazandı. İnşallah iyi bir galibiyet alır Bursa'ya döneriz." diye konuştu.

ŞAMİL: ÜÇ PUANI ALIP DÖNECEĞİZ

Şamil Çinaz ise yaptığı açıklamada, galip geleceklerine inandığını belirterek, "İyi başladık bu başlangıcı devam ettirmek istiyoruz. Zor bir deplasmana gidiyoruz ama oradan iyi bir oyunla üç puanı alıp geleceğiz." dedi.

Yeşil beyazlı takım, saat 16.00'da Yenişehir Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla Gaziantep'e uçtu.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, üç puan için Gaziantep'e gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER