Bursaspor'un başında 200. maçına çıkan Sağlam'a plaket


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 13. haftasında Bursaspor ile Kayserispor arasında oynanacak maç öncesi, yeşil beyazlı takımın başında 200. maçına çıkan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a plaket verildi.

Süper Lig'de son iki maçta Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor'a mağlup olan Bursaspor, kendi sahasında Kayserispor'u ağırlıyor. Yeşil beyazlı takım, kendisi için büyük önem taşıyan karşılaşmaya taraftarından yoksun çıkıyor. TFF, Beşiktaş maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve kötü tezahüratlar nedeniyle taraftarlara bir maç ceza vermişti.

SAĞLAM'DAN ROTASYON

Bursaspor'da, sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Ricardo Faty, bu maçta görev alamadı. Takımda küçük çaplı rotasyona giren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kalede Mert'in yerine Harun Tekin'e, savunmanın sağında Erdem'in yerine Advincula'ya, stoperde ise Serdar Aziz ve Dany ikilisine görev verdi.

ERTUĞRUL SAĞLAM'A PLAKET

Bu arada Kayserispor maçı ile yeşil beyazlı takımın başında 200. maçına çıkacak olan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a, karşılaşma öncesi plaket verildi.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Sağlam'a plaketini vererek tebrik etti. Karşılaşmayı izleyen az sayıdaki Kayserispor taraftarı da "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam", "Kayseri vefayı asla unutmaz" şeklinde tezahüratı yaptı.

Ertuğrul Sağlam, Kayserispor taraftarlarını selamlayarak teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor'un başında 200. maçına çıkan Sağlam'a plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER